Joao Félix i Bernardo Silva han coincidit moltes vegades a la selecció del seu país
Joao Félix i Bernardo Silva han coincidit moltes vegades a la selecció del seu país
barça

Joao Félix fa campanya pel fitxatge de Bernardo Silva pel Barça

El portuguès recomana la contractació del seu compatriota en una entrevista a Jijantes en què també ha parlat del PSG i del seu futur

Redacció Esport3Actualitzat

João Félix no ha acabat de tenir continuïtat amb Xavi, però ha aparegut en els partits importants, i el del PSG ho és. A sis dies per l'anada dels quarts de la Champions, el portuguès ha concedit una entrevista a Jijantes on ha deixat clar que, un cop venci la seva cessió, li agradaria seguir de blaugrana. Tot i tenir contracte amb l'Atlètic de Madrid, el migcampista pensa en el Barça quan es projecta al futur, fins al punt de recomanar el fitxatge d'un altre compatriota.

I és que un altre jugador lusità que portaria encantat els colors del Barça és Bernardo Silva, vell desig culer que segueix col·leccionant èxits al Manchester City. João Félix el coneix molt bé de la selecció portuguesa i està convençut que la seva contractació seria un èxit: 

"Ell em pregunta sobre Barcelona, té família aquí. Em pregunta com són les coses aquí. Li he dit que està tot bé perquè vingui."

Joao "Feliç"

Un dels seus millors socis sobre la gespa és un altre compatriota, João Cancelo. Una bona entesa que també comparteixen fora del futbol, per això el considera el seu millor amic a la plantilla.

João Félix és feliç a Catalunya i li agradaria sentir què és jugar al Camp Nou de local. A Montjuïc el troba fred: "La grada és massa lluny". Només el temps, Deco i Enrique Cerezo podran fer-ho possible.

ARXIVAT A:
Joao Félix
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut