Espanyol

Joan Verdú: "El pròxim partit ens pot servir per agafar confiança, això és el que ens falta"

Joan Verdú ha reconegut que l'Espanyol necessita una dosi de confiança després de la mala ratxa de resultats en les últimes jornades i ha demanat a l'afició blanc-i-blava que segueixi creient en l'equip. "El pròxim partit ens pot servir per agafar confiança i això és el que li falta a l'equip. La tindrem guanyant en la pròxima jornada, serien tres punts molt bons per a nosaltres, encara que l'Hèrcules també necessita guanyar i sabem que serà un partit complicat", ha assegurat. D'altra banda, el director esportiu de l'Espanyol, Ramon Planes, ha reconegut que les lesions estan condicionant el rendiment de l'equip i que després dels traspassos al mercat d'hivern no podien fer cap fitxatge per coherència.

Actualitzat
L'Espanyol mira d'animar-se. Contra el desencís, somriures i rearmament moral. Però també anàlisi per explicar la davallada en aquesta segona volta, que ha deixat tocat el conjunt de Pochettino. Segons Ramon Planes, director esportiu del club blanc-i-blau, les lesions estan marcant el rendiment de l'equip.

"L'anàlisi és molt clara i contundent, perquè en aquesta segona volta les lesions estan marcant molt el rendiment de l'equip. Més enllà de qualsevol altra situació en algun partit penso que la clau és la infermeria, ens limita molt el dia a dia a l'hora de lluitar amb igualtat contra la resta de rivals", ha analitzat. Tot i això, Planes ha volgut justificar els traspassos fets durant el mercat d'hivern. L'ideal és traspassar a l'estiu, però aquestes coses van com van i no les pots escollir."

Malgrat que el somni de jugar a Europa s'ha posat molt coll amunt, els jugadors de l'Espanyol desitgen recuperar la confiança amb vista a la recta final del campionat i el partit contra l'Hèrcules és una bona oportunitat per fer-ho. "El pròxim partit ens pot servir per agafar confiança i això és el que li falta a l'equip. La tindrem guanyant en la pròxima jornada, serien tres punts molt bons per a nosaltres, encara que l'Hèrcules també necessita guanyar i sabem que serà un partit complicat", ha assegurat.

D'altra banda, la fundació del club obrirà una escola de futbol a la Costa d'Ivori, una aposta solidària i ferma tot i el difícil moment que viu el país centreafricà. Dos jugadors sub-20 ja han passat a formar part del futbol base blanc-i-blau.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut