Barça

Joan Laporta: "Hem de guanyar i començar una nova etapa"

El president blaugrana s'ha mostrat confiat abans del derbi en un acte d'aniversari de la Penya Barcelonista de Puigcerdà

Redacció Esport3Actualitzat

La Penya Barcelonista de Puigcerdà va fer l'acte de celebració del 50è aniversari de l'entitat. El president blaugrana, Joan Laporta, va ser el convidat d'honor de l'esdeveniment, des d'on va atendre els micròfons del programa "El Larguero", de la Cadena Ser.

Laporta va repassar l'actualitat del Barça amb la vista posada en el derbi d'aquest dissabte, que serà el primer partit amb Xavi d'entrenador al càrrec del conjunt blaugrana.

"Hem de guanyar, fer un bon partit i començar aquesta nova etapa, amb Xavi d'entrenador, que he vist magnífic a la roda de premsa."

"Em dona moral sentir parlar Xavi i veure'l entrenar, i tinc la sensació que això anirà molt bé. Demà tinc confiança en la victòria."

 

Recaiguda de Pedri

Una de les notícies més importants en clau blaugrana d'aquest divendres ha arribat des de la infermeria. I és que, segons ha pogut saber Esport3, Pedri ha recaigut i estarà prop d'un mes més allunyat dels terrenys de joc. Laporta, però, ha volgut matisar els problemes del canari.

"Més que una recaiguda és que segueix l'evolució de la seva recuperació. No és una recaiguda. Des del club considerem que no s'ha de precipitar."

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut