Futbol

Jaume Guixà podria ser el segon rival "tapat" de Laporta en les eleccions a la presidència del Barça

Jaume Guixà podria ser el segon rival "tapat" de Joan Laporta en les pròximes eleccions a la presidència del FC Barcelona. Catedràtic de la Universitat Politècnica de Catalunya i president de la Penya Barcelonista Mil·lenni de Sant Cugat, Guixà està preparant a consciència la seva precandidatura i aquest dissabte podria fer oficial la seva decisió. Guixà té previst presentar un equip format per 14 persones més que estan disposades a lluitar per la presidència del club blaugrana contra Joan Laporta. El gran handicap d'aquesta possible precandidatura serà la recollida de les 1.804 firmes necessàries per poder-se convertir en una candidatura oficial.

Actualitzat

Les dates no són les més idònies per contactar amb el soci blaugrana ja que durant el mes d'agost la majoria estan de vacances. Tot i això, Guixà i el seu equip han valorat la possibilitat d'aconseguir les firmes i creuen en les seves possibilitats.

Liñán recollirà les paperetes oficials per recollir signatures

D'altra banda, un dels habituals precandidats en diferents eleccions a la presidència del Barcelona, Francesc Liñán, recollirà avui al club les paperetes oficials per recollir firmes de suport al seu projecte. Liñán haurà de reunir 1.804 avals de socis si vol convertir-se en candidat, objectiu que va ser incapaç d'aconseguir en anteriors comicis. L'aspirant a president té previst recollir les paperetes a les 13.30 hores, després que s'hagi acceptat la seva sol·licitud a l'efecte.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut