Actualitat blaugrana

Josep Maria Minguella està disposat a presentar-se com a alternativa a Laporta

Tot i que semblava que Laporta i la seva junta renovarien el mandat sense necessitat d'anar a les urnes, sobretot després de la renúncia feta pública per Jordi Majó, cada cop guanya més força la possibilitat que se celebrin eleccions el 3 de setembre. Josep Maria Minguella, que va ser candidat en els anteriors comicis, està decidit a presentar-s'hi un cop més. Minguella ha mantingut una reunió aquest dilluns amb el seu equip per convèncer-los de presentar una alternativa a Laporta i dimarts ho acabaran de decidir.

Actualitzat

En cas que Minguella obtingui el suport dels que formarien la candidatura, aquesta es presentaria oficialment dimecres

Marató de firmes de Laporta

Joan Laporta farà diumenge que ve una marató de recollida de firmes durant dotze hores i en una xarxa de 150 punts repartits per la geografia catalana. Laporta presentarà aquest dijous a Barcelona el programa i la llista, que estarà formada pels mateixos disset membres de la junta anterior. D'aquesta forma, començarà la cursa per tornar a la reelecció.

D'altra banda, Jordi Majó ha anunciat en un comunicat que no s'hi presenta, perquè considera que fer les eleccions el dia 3 de setembre es burlar la democràcia perquè limita la participació del soci.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut