Pep Guardiola i Erling Haaland celebren un dels gols del noruec a Anglaterra
Pep Guardiola i Erling Haaland celebren un dels gols del noruec a Anglaterra
futbol

Pep Guardiola tranquil·litza els culers amb el futur del depredador Erling Haaland

L'entrenador del Manchester City surt al pas dels rumors sobre una misteriosa clàusula en el contracte del noruec

Redacció Esport3Actualitzat

El mes de maig passat Erling Haaland es comprometia per cinc anys amb el Manchester City i la seva adaptació a Anglaterra supera les expectatives generades. 12 partits, 19 gols, 5 dels quals a la Champions, competició en què amb només 22 anys ja ha marcat un gol més (28) que llegendes com Rivaldo o Luis Suárez, amb 50 partits menys.

No és estrany que amb aquestes xifres el nom del noruec estigui sempre relacionat amb rumors sobre el seu futur. L'últim apuntava a una misteriosa clàusula en el seu contracte segons la qual el Reial Madrid el podria contractar el 2024. No obstant, després que el golejador de moda anotés dues noves dianes contra el Copenhaguen, l'entrenador dels "cityzens", Pep Guardiola, va negar les informacions:

"No és cert. No té cap clàusula específica per anar al Reial Madrid. No és veritat, només són rumors, gent parlant, i això no ho podem controlar. L'important és que s'ha adaptat molt bé. És feliç aquí. Ningú coneix el futur però ara està content."

Els culers respiren tranquils. Sigui com sigui, el pare del nòrdic, Alf Inge Haaland, no col·labora a silenciar els rumors. Sobretot després de confessar que el pla de carrera que havien dissenyat per al seu fill es distribuiria en etapes bianuals a cadascuna de les millors lligues europees, inclosa l'espanyola.

ARXIVAT A:
Guardiola
Anar al contingut