Actualitat grana

Generelo passa amb èxit la revisió mèdica i dimecres s'incorpora a Àustria

El migcampista David Generelo, que arriba al Nàstic cedit del Saragossa, ha passat amb èxit la revisió mèdica i aquest dimecres s'incorporarà a la concentració d'Àustria, on hi ha els seus nous companys. És el sisè jugador que s'afegeix a l'equip de Luis César, després del porter Bizarri, els defenses Mingo i Matellán, i els interiors Juan Díaz i Campano, que, per cert, no es trobava al cent per cent, a l'estada. Mentrestant, en terres austríaques, Luis César ja ha dirigit el primer entrenament.

Actualitzat

A Althofen, Luis César ha dirigit el primer entrenament en terres austríaques. El tècnic grana ha dedicat la sessió a treballar de manera tàctica amb els jugadors i ha estat especialment atent amb les noves incorporacions i encara més amb David Pirri, que estarà en període de proves durant els dotze dies d'estada. El jugador ho afronta com un repte i ara només cal que convenci els jugadors. D'altra banda, s'espera que durant aquests dies s'acabin concretant noves incorporacions, ja que actualment amb la marxa de Diego Torres el club grana no té davanters.

De moment, el Nàstic haurà de descartar el camerunès Albert Meyong, màxim golejador de la Lliga portuguesa la temporada passada amb el Belenenses ja que se li ha avançat el Llevant. L'equip valencià ha pagat uns 2 milions d'euros pel traspàs del jugador, una xifra superior en prop de mig milió a la que oferia el Nàstic.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut