Actualitat grana

El Nàstic arriba a Àustria confirmada la cessió de Generelo i la marxa de Diego Torres

El Nàstic ja és a Àustria, on farà un stage de pretemporada fins al 5 d'agost. Luis César ha marxat amb 21 jugadors, però sense cap davanter. Una de les novetats de l'expedició és David Pirri, que està amb període de proves. Abans de marxar, l'equip tarragoní ha presentat oficialment l'argentí Aníbal Matellán, que ha viatjat amb l'equip. Qui s'incorporarà aquest dimarts a l'estada serà Generelo, després que es confirmés la seva cessió al Nàstic. D'altra banda, Diego Torres no ha acceptat la renovació i marxa al Rayo Vallecano.

Actualitzat

El Nàstic ha confirmat aquest dilluns la cessió per una temporada del migcampista David Generelo, procedent del Saragossa. El nou reforç del club grana s'incorporarà a la concentració de Klagenfurt (Àustria) dimarts, on es trobarà amb els seus nous companys. Generelo es converteix així en la sisena incorporació de Luis César, després dels fitxatges de Bizarri, Mingo, Matellán, Juan Díaz i Campano, als quals es suma la cessió per segona temporada consecutiva del lateral Manel Ruz.

Matellán, presentat nou jugador

El central argentí Aníbal Matellán ha estat presentat com a nou jugador del Nàstic per a les dues properes temporades i ja ha viatjat amb l'equip cap a Àustria. El jugador de 29 anys va militar al Boca Juniors de Buenos Aires, va jugar a la Bundesliga alemanya amb el Schalke 04 i, la passada temporada, va debutar a la Lliga espanyola amb el Getafe.

Diego Torres al Rayo Vallecano

El davanter Diego Torres s'ha convertit en nou jugador del Rayo Vallecano, després de no acceptar l'oferta de renovació que li ha fet el club grana per a les dues properes temporades i marxa al club madrileny per quatre anys. Torres ja no s'ha incorporat a l'expedició que ha marxat per fer l'estada de pretemporada en terres austríaques i, poc després, s'ha fet pública la seva marxa. Durant les tres temporades al club grana, Diego Torres va marcar 41 gols.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut