Frenkie de Jong disputant una pilota amb un jugador del Rayo
Frenkie de Jong disputant una pilota amb un jugador del Rayo (EFE)
BARÇA

Frenkie de Jong, xiulat i substituït en la derrota contra el Rayo

El migcampista neerlandès se n'ha anat del camp visiblement enfadat

Redacció Esport3Actualitzat

Dins del mal partit que han completat tots els futbolistes del Barça aquest diumenge contra el Rayo, un dels que n'ha sortit més malparat és Frenkie de Jong. El neerlandès ha estat molt espès durant els 60 minuts que ha estat sobre el terreny de joc. No només no tingut cap incidència en l'atac blaugrana, sinó que a més ha estat erràtic en algunes passades. En una d'aquestes, el públic del Camp Nou ha perdut la paciència i ha arribat a xiular l'ex de l'Ajax.

A qui no li agraden tampoc aquestes pèrdues, com ha manifestat en diverses ocasions, és a Xavi Hernández. L'entrenador del Barça ha decidit canviar-lo al quart d'hora de la segona part, una decisió que ha deixat molt tocat De Jong. El neerlandès, visiblement enfadat, se n'ha anat directament als vestidors sense passar per la banqueta. Al cap d'uns minuts, però, ha tornat per seure amb la resta de companys.

El neerlandès, un dels assenyalats per la derrota contra el Rayo

Jordi Cruyff, clar sobre el seu futur

El mal partit de Frenkie de Jong arriba després d'una setmana en què s'ha parlat molt del seu futur. El migcampista neerlandès ha estat vinculat amb el Manchester United, que després de l'arribada de Ten Hag a la banqueta dels "red devils", el voldria com a pedra angular del seu projecte. No obstant això, Jordi Cruyff, home clau en la direcció esportiva del Barça, va deixar molt clar en el postpartit contra el Rayo que vol que continuï al Camp Nou la temporada que ve.

"No vendrem Frenkie de Jong, és un jugador molt valorat dins del club"


Resum del Barça-Rayo Vallecano (0-1)

Anar al contingut