Frenkie de Jong sortint de la sala de premsa (EFE)
Frenkie de Jong sortint de la sala de premsa (EFE)
Barça

El Manchester United vol Frenkie de Jong

L'arribada d'Erik ten Hag a la banqueta dels "red devils" obre la porta del club britànic al migcampista blaugrana

Redacció Esport3Actualitzat

El Manchester United va fer oficial aquesta setmana el fitxatge de l'entrenador de l'Ajax, Erik ten Hag. El neerlandès liderarà el nou projecte del conjunt "red devil", que té previst renovar el vestidor i incorporar uns 10 futbolistes de cara a la pròxima temporada. Un d'ells ja té nom i cognom: Frenkie de Jong.

Tal com ha explicat el periodista Oriol Domènech al programa "Onze" d'Esport3, el nou tècnic del United vol el jugador blaugrana al nou projecte de l'equip. Ten Hag manté una gran relació amb Frenkie de Jong. El migcampista va destacar sota les ordres del tècnic neerlandès a l'Ajax i la seva explosió com a futbolista va fer que el Barça pagués per ell 75 milions d'euros el 2019.

"En diferents reunions amb clubs europeus, el Barça ha posat sobre la taula Frenkie de Jong. És un jugador amb el qual el club pot treure un rendiment econòmic important, al voltant d'uns 70 milions d'euros."

El mateix periodista ha destacat que el jugador està molt còmode a Barcelona i té clar que vol triomfar al Barça. No obstant això, el club blaugrana podria convèncer el jugador en cas de rebre una bona oferta per ell.

"L'única opció per la qual Frenkie de Jong podria marxar del Barça és per tornar a les ordres d'Eirk ten Hag i, a més, en un gran equip. Es diu que Xavi el vol, però si el United ve amb 70 milions el Barça intentarà convèncer el jugador perquè marxi."

"El Barça té la necessitat de fer un gran traspàs aquesta temporada i jugadors pels quals puguis fer una gran venda no n'hi ha gaires... L'únic jugador blaugrana que pot deixar molts diners al club és Frenkie de Jong."

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut