Ciclisme

Freire torna a guanyar a l'esprint en la cinquena etapa de la Vuelta i Efimkin manté el liderat

Óscar Freire ha guanyat la seva segona etapa a la Vuelta imposant-se a l'esprint final que ha tingut lloc a Reinosa. El ciclista del Rabobank ha fet una gran remuntada en els últims tres-cents metres i ha superat els italians Benatti i Bettini. Tot i passar tres ports de muntanya, un d'ells de primera categoria, no hi ha hagut grans moviments i el rus Vladímir Efimkin (Caisse d'Epargne) ha mantingut el liderat sense gaires problemes.

Actualitzat
Karsten Kroon i Ángel Gómez han estat protagonistes durant molts quilòmetres gràcies a una escapada que ha començat a morir amb les primeres rampes de la Palombera, el port més dur de la jornada. Mentre Gómez es quedava sense forces, Marchante feia un atac i sortia del pilot però no aconseguia arribar a contactar amb Kroon, que ha fet el cim amb un minut d'avantatge.

La lluita desigual entre el pilot i els escapats ha acabat com era d'esperar: primer han agafat Marchante, després Kroon, i tot s'ha decidit a l'esprint final, on Freire ha tornat a demostrar que és un dels homes forts de la cursa. Demà, sisena etapa, sense massa complicacions en un recorregut de 184 quilòmetres entre les localitats de Reinosa i Logronyo.
Anar al contingut