Eusebio en la roda de premsa prèvia al partit contra l'Atlètic de Madrid
Girona

Eusebio: "Tenim els recursos per superar l'Atlètic de Madrid"

L'entrenador blanc-i-vermell es mostra convençut que el Girona pot sumar els tres punts contra un rival tan complicat com l'Atlètic de Madrid

Actualitzat

Eusebio Sacristán ha comparegut davant dels mitjans de comunicació per explicar com encara el partit que el Girona ha de jugar aquest diumenge contra l'Atlètic de Madrid. De moment, recupera efectius per a un duel tan exigent.

"Portu i Douglas estan bé. Han completat la setmana d'entrenaments. Porten molts dies fora de l'equip, però comptem amb ells. Haurem de veure si surten de titulars o no. Tenim al davant tres partits en una setmana i haurem de fer jugar tothom."

 

El tècnic blanc-i-vermell valora el contratemps que els lesionats Mojica, Aday i Planas juguin al carril esquerre.

"S'ha donat la circumstància que és la mateixa posició. Hem confiat en els nostres recursos perquè crèiem que fitxar no era el millor. Ara hem d'afrontar-ho. Tenim recursos i els hem treballat durant la setmana. Hem provat amb Granell i amb Valery i confiem que són els millors per jugar allà."

 

L'entrenador del Girona té clar que l'Atlètic de Madrid serà un os dur de rosegar, però manté la seva total confiança en la capacitat guanyadora que estan demostrant els seus homes.

"Són un equip molt pràctic i molt efectiu. Tenen molta fe en el seu estil de joc. Simeone ha aconseguit grans èxits amb el seu equip, però nosaltres també tenim les nostres armes i confiem a continuar sumant punts. Tenim els recursos per superar l'Atlètic de Madrid. Estem en una bona dinàmica i l'hem d'aprofitar per donar-hi continuïtat."

 

Estadístiques en mà, el Girona és a un punt d'encadenar la millora ratxa en la màxima categoria del futbol estatal, però això, per Eusebio, no és rellevant.

"És la segona temporada del Girona a Primera. Hem de viure les victòries com una festa, amb l'alegria i l'entusiasme de gaudir del privilegi de jugar un partit a la Primera Divisió. Ens hem de centrar en el dia a dia."

ARXIVAT A:
Eusebio
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut