"Ens han robat": el Chelsea explota pel polèmic partit contra el Reial Madrid
Olga Carmona transforma el polèmic penal de l'empat (EFE)

L'entrenador del Reial Madrid justifica el favoritisme arbitral citant el partit contra el Barça de l'any passat

L'entrenadora del Chelsea femení, Emma Hayes, ha explotat en roda de premsa després de l'empat contra el Reial Madrid a la Champions en què dues accions polèmiques favorables al conjunt blanc han decidit el partit (2-2). En primer lloc, un penal fora de l'àrea va permetre Olga Carmona empatar el partit en el minut 77. I a l'últim minut d'afegit, l'àrbitra va anul·lar un gol legal al Chelsea per fora de joc. Hayes ha parlat obertament de "robatori".

S'augurava una nit gran de Champions a  l'Alfredo di Stéfano entre un novell Madrid i l'experimentat equip londinenc. L'equip d'Alberto Toril va aconseguir avançar-se amb un gol des de la frontal de l'àrea d'Olga Carmona, però les "blues" van refer-se amb gols de Charles i Sam Kerr. La segona part va ser un monòleg anglès, però el Madrid intentava esgarrapar accions al contracop.

En una d'aquestes, l'àrbitra va assenyalar un penal sobre Athenea en una falta que era fora de l'àrea. Olga Carmona va transformar el penal.

"No recordo l'últim cop que les decisions personals i arbitrals ens hagin perjudicat tant. El penal no és penal perquè la jugada era fora de l'àrea. Ho he pogut veure des de la banqueta i em costa de creure que no ho hagin vist ells", ha dit una Emma Hayes dolguda.

Sense mossegar-se la llengua, l'entrenadora del Chelsea, flamant nova seleccionadora dels Estats Units, ha parlat de robatori per les dues accions polèmiques del partit.

"És vergonyós. He de veure per què aquest últim gol final no ha estat vàlid. No hi havia ningú a prop i no se per què es pren aquesta decisió. Crec que ens han robat un partit de 3-1"

Aquí pots veure les respostes de Hayes sobre l'arbitratge:

Dues decisions "descomunals", per Hayes, que han condicionat el partit.

A l'altra banda del camp, el Reial Madrid veu com un punt vital l'empat esgarrapat aquest dimecres contra el Chelsea. "Potser aquest punt ens serveix per classificar-nos. No ho oblideu", ha dit l'entrenador del Madrid, Alberto Toril, que ha recordat en sala de premsa els seus "quatre anys d'història" liderant un Chelsea "que en té 20".

Alberto Toril, entrenador del Reial Madrid
Alberto Toril, entrenador del Reial Madrid (EFE)

En una compareixença marcada per la polèmica arbitral, Toril s'ha recordat del Barça per justificar com els han afavorit les jugades polèmiques del partit.

"En el camp no ho he vist. És part del futbol. A vegades estàs a l'altra banda i et perjudiquen. Com l'any passat davant del Barcelona, que vam perdre per un penal injust, o com l'anterior als quarts de final. Ara ens toca això", ha dit Toril