Votacions del passat 12 de maig
Votacions del 12 de maig (Europa Press)
Girona

La llista parlamentària que sorprèn els apoderats i jugarà Champions

Els de Míchel no només guanyen al camp, també a les urnes

Les eleccions catalanes sempre fan parlar. La patacada d'uns és la victòria d'altres mentre alguns desafeccionats i descontents amb la situació política actual s'ho miren des de la distància amb les crispetes preparades. Precisament, aquests últims sempre sorprenen amb alternatives de vot, que acaben comptant com a vot nul.

Des de votar a personatges del club Super3 a posar dins la papereta un tros de xoriço passant per escriure missatges com "El temps és un lladre".

"Mira al teu costat, ara ja som dos"

El vot al Girona FC
El vot al Girona FC

A xarxes s'ha fet viral un vot de terres gironines, segons indiquen els rumors procedent d'un col·legi de Maçanet de la Selva. A la papereta, no s'ha votat un partit polític, sinó un club, el Girona Futbol Club, 'GFC' a les sigles del paper presentat. Els candidats, la plantilla que ha aconseguit classificar-se per a la Champions League. Una llista amb més suplents que titulars, però amb garanties d'èxit.

El cap de llista, Paulo Gazzaniga, hauria estat el representant del club si hagués superat la barrera electoral. Tanmateix, en cas de presentar-s'hi, segurament,  tindrien més suport que alguns partits actuals.

Anar al contingut