Athenea del Castillo en un moment del partit (EFE)

L'escandalós penal fora de l'àrea que regala un punt al Madrid femení a la Champions

Un polèmic penal permet al Reial Madrid rescatar un empat agònic, a onze minuts per al final

Tot i jugar com a local, l'empat 2-2 contra Chelsea és un resultat òptim per al Reial Madrid, especialment tenint en compte el desenvolupament del partit a l'Estadi Alfredo Di Stéfano. Les blanques han evitat la derrota davant un rival àmpliament superior.

Olga Carmona, ha transformat el definitiu 2-2 amb un penal polèmic que ha permès al Reial Madrid arrencar el seu camí a la Lliga de Campions femenina amb un empat davant un Chelsea que ha estat molt superior.

La superioritat mostrada per les d'Emma Hayes feia suposar que el Chelsea s'emportaria el duel amb facilitat, però quan tot semblava molt complicat per al Reial Madrid ha arribat l'empat de les d'Alberto Toril en una acció no exempta de polèmica. I és que la falta de Jessie Fleming sobre Athenea del Castillo, que la col·legida ha sancionat com a penal, sembla produir-se fora de l'àrea.

La pena màxima ha estat aprofitada per Olga Carmona que ha establert el definitiu 2-2, als 79 minuts. El Chelsea ha disposat de dues immillorables ocasions per alçar-se amb la victòria, però al final el marcador ja no s'ha mogut i el Madrid ha pogut rescatar un punt d'un partit en què el Chelsea ha dominat clarament.

Olga Carmona, autora dels dos gols del Madrid (EFE)

Segona jugada calenta

El penal no ha estat l'única acció polèmica, ja que en temps afegit, l'equip arbitral ha anul·lat una jugada de gol del Chelsea per fora de joc. Nou error, ja que la jugadora que estava avançada era Kerr, no Charles, qui havia anotat.