Checo Pérez guanya a Singapur al davant de Leclerc i Sainz
Verstappen lidera la classificació del Mundial (Reuters)
Fórmula 1

Pole position per a Max Verstappen al Gran Premi dels Països Baixos

El pilot neerlandès ha fet el millor temps, seguit dels dos Ferraris, en una trepidant classificació a Zandvoort

Redacció Esport3Actualitzat

Va començar el cap de setmana amb problemes de motor als primers lliures i una vuitena posició als segons. Un divendres amb dificultats reals pel Red Bull de Max Verstappen. Però el neerlandès corria a casa i havia de satisfer a la seva afició. I així ho ha fet. La reacció ha arribat als tercers entrenaments lliures, on ha firmat una tercera posició.

El millor, però, estava per arribar. Pole position a la classificació de la tarda amb un ambient increïble a Zandvoort. El taronja ha dominat de manera molt clara entre els milers d'aficionats que han omplert les grades d'un dels circuits més espectaculars del Mundial. El líder de la general sortirà per davant de Charles Leclerc i Carlos Sainz. Els de Ferrari no han pogut amb la volta de Verstappen, tot i que només una dècima ha separat els tres primers.

Per darrere, hi ha el Mercedes de Lewis Hamilton i el Red Bull de Checo Pérez. El mexicà no ha pogut completar la darrera volta per un accident que ha provocat la bandera groga. Fernando Alonso no ha pogut passar a la Q3 i ha finalitzat en tretzena posició.

El resultat de la classificació a Zandvoort

 

Anar al contingut