Hoquei Patins

Els tres tocs sense angle de Carballeira, el millor gol de la 26a jornada de la Parlem OK Lliga

La divisió atacant l'espai de Xavi Crespo (Senergy Sant Just), la mitja volta de Gerard Teixidó (Voltregà Movento Stern) i el tres tocs de César Carballeira (Deportivo Liceo), els tres millors gols de la jornada

Comencem el Top 3 de la 26a jornada de la Parlem OK Lliga, última de la fase regular, amb la lectura de jugada de Xavi Crespo (Senergy Sant Just) en l'empat dels del Baix Llobregat contra l'Igualada Rigat (5-5). Després de rebre el bloqueig, Crespo divideix la defensa igualadina per acabar superant el porter amb xut ajustat a l'escaire. Temporada històrica per al Sant Just, que en el seu debut a l'OK Lliga, s'ha classificat per als play-offs pel títol i jugarà a Europa la temporada vinent.

En el número 2, la mitja volta a l'escaire de Gerard Teixidó (Voltegà Movento Stern), en la victòria del Finques Prats Lleida contra els osonencs (4-3). Tot i estar defensat per un jugador físicament superior, Teixidó aconsegueix regirar-se ràpidament per enviar la bola a l'escaire amb un xut de cullera. Imparable! Victòria clau dels lleidatans per certificar la permanència, mentre que el Voltegà s'enfrontarà al Liceo als play-offs.

I en el número 1, el gest elèctric de César Carballeira (Deportivo Liceo) en l'empat dels gallecs contra el Noia Freixenet (4-4). Carballeira la rep darrere de la porteria i en tres tocs la clava a la xarxa: control orientat, l'aixeca i pica. La rematada, gairebé sense angle! Tot sense que la bola toqui a terra. Pim, pam, pum! Golàs de Carballeira que acaba la fase regular amb uns registres golejadors històrics: 28 dianes. Arriben els play-offs!!!

 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut