Futbol

Els inversors argentins que volen comprar el Girona asseguren que la negociació amb Josep Delgado és tortuosa

El grup T4C ha emès un comunicat per insistir que encara està interessat en la compra del club gironí, però qualifica de "tortuosa i inviable" la negociació amb el màxim accionista, Josep Delgado

Actualitzat

El grup inversor argentí T4C ha emès avui un comunicat per insistir que encara segueix interessat a comprar el Girona F. C., però afirma que la negociació és "tortuosa i inviable", pels continuats canvis d'opinió de Josep Delgado, màxim accionista del club gironí.

Malgrat aquestes dures i de moment llargues negociacions per a la compra del Girona, els inversors argentins mantenen la voluntat d'invertir-hi i ja han anunciat que presentaran un pla de viabilitat a l'administrador concursal del club.

D'altra banda, l'expresident del Girona Francesc Rebled ha revelat després de ser rellevat del càrrec que els problemes de Josep Delgado amb la justícia són un fre perquè la Lliga ajudi el club gironí a afrontar el deute amb Hisenda, i ha lamentat la mala imatge institucional de l'entitat els últims set anys.

L'encara propietari del Girona fa temps que està en parador desconegut per evitar ser extradit a Polònia, on la justícia el vol jutjar per frau fiscal. El Girona necessita trobar un milió d'euros abans del 9 d'abril per sortir del concurs de creditors.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut