Pedri celebrant el segon gol del Barça (EFE)
BARÇA

Els canvis de Xavi tornen a aplanar un partit costerut per al Barça

L'entrada de Gavi i Pedri primer i de Luuk de Jong després, determinants en la victòria del Barça al Ciutat de València (2-3)

El Barça estava jugant contra el Llevant un dels pitjors partits de l'era Xavi, però, com va passar a Frankfurt, els canvis del terrassenc han tornat a ser determinants perquè els blaugranes obtinguessin un resultat positiu. Primer les entrades de Gavi i Pedri i després la de Luuk de Jong han marcat les diferències.

Les sensacions dels blaugranes eren horribles i gairebé podien donar les gràcies d'anar perdent només 1-0, ja que Roger havia fallat un penal que hauria posat el 2-0 en el marcador, quan Xavi ha substituït De Jong i Nico, la gran sorpresa de l'onze, per donar entrada a Gavi i Nico al 57'. El panorama ha canviat completament.

Només dos minuts després, el Barça ha empatat gràcies a un gol d'Aubameyang a centrada de Dembélé. I al minut 61, recital dels dos joves. Jugada de desequilibri espectacular de Gavi i assistència que Pedri envia al fons de la xarxa (1-2). Tercer gol de Pedri en els últims cinc partits. Lamentablement per als interessos dels culers, un tercer penal a favor del Llevant ha comportat l'empat final dels granota.

Luuk de Jong, l'altre as a la màniga

El Llevant havia aconseguit tornar a igualar el partit i ha hagut de ser de nou un jugador que entrava des de la banqueta qui ha tret el Barça de l'embolic on s'havia posat. Luuk de Jong ha substituït Aubameyang a només sis minuts per al final, suficients per a donar-li el gol de la victòria (2-3). El neerlandès té el do de l'oportunitat

El guió ha recordat al de l'anada de l'Europa League contra l'Eintracht de Frankfurt, quan l'entrada al terreny de joc de Frenkie de Jong i Dembélé va revolucionar el partit. De fet, tots dos van participar en el gol de l'empat, que va marcar Ferran Torres després d'una gran combinació amb el migcampista neerlandès.