El València perd contra el Salzburg (1-0) i l'Osasuna empata amb l'Hamburg (0-0) a la Champions

València i Osasuna no han tingut la mateixa sort en els respectius partits d'anada de la tercera ronda prèvia de la Lliga de Campions que han jugat aquest dimecres. El València ha perdut al camp del Salzburg per 1-0 i haurà de remuntar l'eliminatòria el proper 22 d'agost a Mestalla. Millor li han anat les coses a l'Osasuna, que ha arrencat un empat (0-0) al camp de l'Hamburg en un partit molt igualat, tot i que li han anul·lat un gol al navarrès Cuéllar. A casa, l'Osasuna pot continuar fent història.

El València haurà de remuntar a Mestalla després d'un partit en què el Salzburg l'ha superat completament. Sobre la gespa artificial del Bullen Arena, l'equip de Lothar Matthäus ha tingut les millors ocasions al primer temps, gràcies a homes contrastats com Kovac, ex de l'Stuttgart. El València ha reaccionat en els últims minuts del primer temps i a l'inici de la segona, amb oportunitats com una de destacada d'Angulo. Però quan més igualat estava el partit ha arribat el gol de Pitak, de cap, als 73 minuts de joc. El txec ha estat el jugador més actiu del seu equip. El València ha intentat reaccionar, però el porter local Ochs ha estat sublim.

Millor sort ha tingut l'Osasuna a Hamburg. Partit igualadíssim, tant que sembla mentida que hagi acabat amb empat a zero. Kompany ha enviat una pilota al pal, Soldado ha mostrat la seva capacitat i a Cuéllar fins i tot li han anul·lat un gol que feia tota la impressió de ser legal. En el segon temps, els alemanys han tingut les oportunitats més clares, però ni Van der Vaart, l'ex de l'Ajax, ni Kompany, fitxat de l'Anderlecht, han pogut superar Ricardo. A l'antic Sadar, l'Osasuna pot continuar fent història.