Futbol

El València negocia el fitxatge de Saviola després de descartar l'espanyolista Luis García

El València està negociant el fitxatge de Javier Saviola, que es podria tancar els pròxims dies. El club txe ja té la llum verda del jugador i ja sap que el Barça demana tres milions d'euros de traspàs, operació molt més econòmica que la de l'espanyolista Luis García, pel qual l'Espanyol exigeix 20 milions. És per això que l'entrenador del València ha descartat Luis García i ha donat, ara, màxima prioritat al fitxatge de Saviola, que és a Mèxic esperant notícies.

Actualitzat

Mentre Javier Saviola dormia rumb cap a Mèxic, el seu representant, Alfredo Cabrera Brizuelo, es reunia amb el secretari tècnic del València, Amadeo Carboni. L'equip txe està molt interessat a fer-se amb els serveis del "pibito" que, un cop a terra i com si res, s'ha entrenat amb la resta dels seus companys.

D'aquesta manera en les properes hores es podria posar fi a un dels grans serials de l'estiu. El Barça no posarà cap problema a la marxa de Saviola, això sí, al tractar-se d'un rival directe a la Lliga i a la Champions, el club blaugrana exigirà tres milions d'euros pel traspàs. En el cas de tancar-se l'operació, Rijkaard es traurà un pes de sobre i les arques de l'entitat també, per l'elevada fitxa de l'argentí, que és de tres milions d'euros per temporada.

També estan molt pendents d'aquest fitxatge a l'Espanyol. L'arribada de Saviola a Mestalla certificaria la continuïtat de Luis García. El davanter asturià continua sent la primera opció per a Quique Sánchez Flores, però els 20 milions que exigeix el club blanc-i-blau han fet que des dels despatxos de Mestalla es busqui una alternativa més econòmica.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut