Casemiro, Bruno Fernadnez i Anthony, celebrant el primer gol del United
Casemiro, Bruno Fernadnez i Anthony, celebrant el primer gol del United
Futbol internacional

El United s'imposa amb polèmica en el derbi de Manchester (2-1)

Bruno Fernandes i Marcus Rashford remunten el gol inicial de Jack Grealish

Redacció Esport3Actualitzat

Partit vibrant, elèctric, en el derbi de Manchester. Old Trafford mesurava el pols d'un United a l'alça i un City que no podia permetre's més entrebancs davant d'un líder, Arsenal, que no afluixa. El matx s'ha decidit a la segona part, quan al minut 60 Kevin de Bruyne ha centrat una pilota al segon pal, que ha trobat la rematada de cap de Jack Grealish. Guardiola ho celebrava amb efusivitat continguda.

El United, però, no ha s'ha rendit. Potser fa uns mesos ho hauria fet, hauria claudicat contra el màxim rival de la ciutat, però els 'red devils' de Ten Hag n'estan de tornada. Bruno Fernandes, en una jugada dubtosa per possible fora de joc de Rashford, i el mateix Rashford han capgirat el marcador al minut 78 i 82 de partit.

Amb aquest resultat, l'Arsenal pot eixamplar aquest diumenge la distància amb el segon classificat fins als 8 punts, si guanya el partit del derbi de Londres, on visitarà el camp del Tottenham. Per la seva banda, el United escala fins a la tercera posició, a un punt del City, i dona un cop de puny sobre la taula i reafirma que aquest equip va a totes a la Premier.

"No em fa res la Premier, ja n'hem guanyat moltes"

L'entrenador del Manchester City, Pep Guardiola, ha tirat d'ironia per valorar l'ensopegada a Old Trafford. Segons el tècnic, el seu equip ja no té cap possibilitat de guanyar el campionat: "No em fa res la Premier League ni la Carabao Cup. No hi podem guanyar. N'hem guanyat moltes, per la qual cosa no és cap problema."

L'entrenador de Santpedor també s'ha queixat d'un fora de joc posicional de Rashford en el primer gol del Manchester United: "Està en fora de joc. Distreu el nostre porter i els nostres defenses. És el que és. Sabem on juguem. És difícil per als àrbitres, en aquests estadis."

Anar al contingut