L'alcadessa de Sabadell, Marta Farrés, flanquejada per Esteve Calzada i Antonio Hidalgo (@CESabadell)
Futbol

El Sabadell rep un homenatge en la intimitat

Una reduïda representació del club arlequinat és rebuda a l'Ajuntament de Sabadell

Actualitzat

S'havia de celebrar l'ascens a Segona Divisió, però ara no és el millor moment. Per això s'ha fet sense difusió. Gairebé en la més estricta intimitat. Tan sols el president, el tècnic i el seu segon, i els quatre capitans de la plantilla del Centre d'Esports Sabadell creuaven a quarts d'onze la plaça de Sant Roc per entrar a l'Ajuntament mentre un aficionat, assegut en un banc, aplaudia tímidament.

 Allà els rebia l'alcaldessa, Marta Farrés. Els felicitava per l'ascens, els agraïa que portessin el nom de la ciutat i els demanava que continuessin fent-ho amb la mateixa empenta amb què ho han fet fins ara.

Esteve Calzada, el president, ha agraït el suport de l'Ajuntament, però ha aprofitat el moment per demanar una mica més d'ajuda. Sobretot per trobar patrocinadors. El límit salarial és clau, i amb els números a la mà, els equips que acaben d'ascendir a una categoria són normalment els principals candidats a perdre-la la temporada següent.

Lluitaran perquè això no passi. En això coincideixen tots. També Antonio Hidalgo, l'entrenador, que, tot i que fa tot just 48 hores del play-off d'ascens, ja està pensant en la temporada que ve.

Pensa el mateix Ángel Martínez, el capità de l'equip. Convençut que aquest grup és una pinya, que està capacitat per a tot, i que va a mort amb el seu entrenador.

Encara no havien passat tres quarts d'hora, que la representació del club tornava a sortir de l'Ajuntament i creuava la Plaça de Sant Roc. De fons, uns nens jugant, i gent amunt i avall. Poca gent. Molt poca. En l'últim ascens del club a Segona, l'any 2011, la plaça era plena com un ou. Els jugadors eren al balcó saltant i cantant. Després es va fer una rua pels carrers de Sabadell. Avui, res de res. Com ha dit el capità de l'equip, la millor celebració és veure que alguns dels nens duien la samarreta arlequinada. Que encara hi ha banderes penjades als balcons. I encara serà millor si la Nova Creu Alta s'omple cada partit la temporada que ve.
 

Anar al contingut