El Reus derrota el Sevilla Atlètic (2-1) i fa un gran pas per garantir-se la permanència a Segona

Els reusencs poden respirar més tranquils després de la seva victòria sobre el conjunt andalús. Amb els tres punts sumats, el descens encara és matemàticament possible, però sembla una quimera

El Reus ha fet un gran pas per assegurar-se la permanència a Segona la propera temporada amb un triomf davant del Sevilla Atlètic per 2 a 1. Amb 51 punts, treu 8 d'avantatge a l'equip que marca el descens, el Nàstic, a falta de tres partits per acabar la temporada.

El partit se li ha posat de cara ben aviat al Reus quan, en el minut 4, el xut des de fora de l'àrea de Fran Carbià ha entrat per l'escaire de la porteria de Juan Soriano. Amb el marcador a favor els del Baix Camp han cedit la iniciativa del joc als visitants. A la mitja hora de partit els de casa s'han tornat a acostar a l'àrea rival, però les rematades d'Edgar Hernández i David Haro no han trobat porta. En el minut 40 Curro ha enviat la pilota al pal de la porteria catalana.

Ivi ha tingut la primera ocasió de la segona meitat, en un servei de falta que ha passat per sota d'una tanca defensiva reusenca que ha saltat. El xut, però, anava fluix. En el minut 59 el golejador Carbià ha deixat el seu lloc a Ricardo. Deu minuts més tard, ha marxat Edgar Hernández perquè entrés un Chrisantus rebut amb aplaudiments pels aficionats locals.

El davanter ha tingut la seva ocasió rematant una centrada de Ricardo Vaz en el minut 82. La jugada ha acabat en córner. Aquests dos jugadors no s'han entès en una jugada posterior, i el xut de David Haro no ha estat efectiu. Haro, en el minut 89, ha fet el 2 a 0 arribant tot sol davant del porter rival. Tot seguit el davanter ha estat substituït per Melli. En el temps afegit Ivi ha xutat al travesser, i en la següent jugada ha fet el gol visitant.