Oriol Romeu, amb les samarretes del Barça i del Girona (Europa Press)
Futbol

El retorn d'Oriol Romeu a Girona, una opció real per a aquest hivern

El Barça veuria amb bons ulls la sortida del migcampista d'Ulldecona, que ha anat perdent protagonisme durant les últimes setmanes

El pas d'Oriol Romeu pel Barça podria ser molt més curt del que es podia preveure. El migcampista d'Ulldecona va aterrar al club blaugrana a l'estiu procedent del Girona, i podria agafar el camí de tornada aquest mateix hivern.

Al Barça veurien amb bons ulls la sortida d'Oriol Romeu, que no s'ha acabat d'adaptar a l'equip i ha perdut protagonisme en les últimes setmanes. I al Girona estarien encantats de tornar a comptar amb Romeu, que podria ser un reforç de luxe per continuar aspirant a tot en la segona volta de la Lliga. 

Oriol Romeu va ser una peça fonamental en el Girona de la temporada passada (Europa Press)

De fet, tant el director esportiu blanc-i-vermell, Quique Cárcel, com el seu entrenador, Míchel, no han amagat que els agradaria molt que tornés. "Personalment, m'agradaria al 100%", va comentar Cárcel fa unes setmanes.

Les dificultats de l'operació 

L'operació convenç totes les parts, però té una sèrie d'inconvenients que pot fer que no arribi a bon port. Tot i que Romeu no estigui oferint el rendiment desitjat pel Barça, la plantilla blaugrana és curta d'efectius, i no és segur que Xavi acabés aprovant la sortida. 

L'altre problema és econòmic. El Barça va deixar anar 3,5 milions d'euros a l'estiu pel fitxatge de Romeu. Per tant, els dos clubs s'haurien de posar d'acord en aquest apartat, la qual cosa tampoc sembla fàcil. Tot i que els blaugranes podrien guanyar una mica de marge salarial, el migcampista català és dels futbolistes blaugrana que menys cobra i l'espai que deixaria no seria gaire gran.

 

Anar al contingut