Fórmula 1

El nou STR4 de Toro Rosso roda al Circuit, on es fan els últims entrenaments programats

De dilluns a dijous els equips de Fórmula 1 seran al Circuit de Catalunya per fer-hi els últims entrenaments abans de l'inici del mundial, el dia 29 de març. Aprofitant l'ocasió, l'escuderia Toro Rosso ha fet una discreta presentació del seu nou monoplaça per a aquesta temporada. Brawn GP, la nova escuderia de Ross Brawn que substitueix Honda a la graella, ha començat a treballar oficialment avui. I ho ha fet amb bon peu. El seu pilot, Jenson Button, ha marcat els millors temps aquest matí. Entre d'altres, també, hi són Ferrari, McLaren i Renault, tot i que Fernando Alonso no hi serà fins demà.

Actualitzat
El nou monoplaça de l'escuderia Toro Rosso, l'STR4 impulsat per un motor Ferrari, roda avui en l'última tanda de quatre dies d'entrenaments previs a l'inici del mundial de Fórmula 1, després d'haver-se presentat en societat al Circuit de Catalunya aquest matí. El nou vehicle amb el qual Toro Rosso iniciarà la seva quarta temporada a l'F1 ja es va estrenar fa uns dies en el traçat italià d'Adria.

Durant els quatre pròxims dies, tant el francès Sébastien Bourdais, així com el debutant suís Sébastien Buemi, expilot provador de Red Bull l'any passat, posaran el nou cotxe a punt quan falten poques setmanes perquè comenci el Mundial a Austràlia.

A la presentació de l'equip i del nou vehicle al Circuit de Catalunya, el cap de l'equip, Franz Tost, ha desitjat com a mínim igualar el paper de la jove escuderia la temporada anterior, que va acabar com a sisè millor equip.

L'escuderia italiana, filial de la Red Bull (munta propulsors de Renault), participa avui en l'última tanda d'entrenaments programats abans de l'inici del mundial de l'F1. A més del nou Toro Rosso, s'esperen amb molt d'interès els temps que ofereixi el nou Brawn GP, escuderia que substitueix Honda, després de la retirada d'aquesta fa uns mesos.
Anar al contingut