Mirotic i Djokovic es van saludar el 14 de desembre amb motiu de l'Estrella Roja-Barça d'Eurolliga
Mirotic i Djokovic es van saludar el 14 de desembre amb motiu de l'Estrella Roja-Barça d'Eurolliga
Tenis

El missatge de Mirotic per felicitar el Nadal ortodox a Djokovic

L'estrella del Barça de bàsquet aprofita per desitjar-li "perseverança i calma" de cara a afrontar la detenció a Austràlia

Redacció Esport3Actualitzat

Els 260 milions de cristians ortodoxos que hi ha al món celebren Nadal el 7 de gener. Es concentren sobretot a l'Europa oriental, especialment a Rússia, on viuen 4 de cada 10 ortodoxos, i en països com Sèrbia i Montenegro la confessió ortodoxa és la més practicada, amb una proporció de creients que supera el 75% de la població.

Per això no ha estat cap sorpresa llegir la felicitació del Nadal ortodox que l'estrella del Barça de bàsquet, el montenegrí Nikola Mirotic, esportista de fermes conviccions religioses, ha dedicat al tenista serbi Novak Djokovic.

El que potser sí que ha estat més rellevant és que ho hagi fet mentre el número 1 de l'ATP continua retingut per les autoritats australianes en un hotel de Melbourne, a l'espera de saber si li tornen el visat per accedir al país oceànic o és deportat per no estar vacunat.

Les paraules de l'aler pivot serveixen per enviar suport i escalf a Nole.

"Els dies en què el Cel i la Terra es troben i s'uneixen, estimat Novak, et desitjo perseverança en tot el que et proposis i en tot el que siguis. Els moments més foscos són abans de la sortida del sol, i els més durs, abans que claregi la llibertat. Et desitjo, a tu i a la teva família, salut, calma i felicitat. Pau de Déu, Crist ha nascut!"

Els dos esportistes es van saludar afectuosament durant l'Estrella Roja-Barça d'Eurolliga disputat a Belgrad el 14 desembre, dos dies abans que el tenista serbi donés positiu per coronavirus, segons les últimes al·legacions fetes pels seus advocats.

Per la seva banda, Mirotic va superar la covid-19 l'octubre deL 2020.

Anar al contingut