Copa del Rei

El Mallorca es classifica amb una golejada sobre la Reial Societat (6-1) i el Mirandés elimina el Racing (1-1)

El Mallorca i el Mirandés són els primers equips classificats per als quarts de final de la Copa. Els balears ho van aconseguir golejant la Reial Societat per 6-1 i remuntant àmpliament el 2 a 0 d'Anoeta. I això que els donostiarres van augmentar a 3 gols el seu avantatge quan Ifrán va marcar en el minut 16. Però el Mallorca va remuntar l'eliminatòria amb 4 gols en 6 minuts. Els doblets de Castro i Hemed i les dianes de Nunes i Alfaro van ensorrar els visitants. Eufòria a Mallorca, on ara esperen dissabte el Madrid. I el Mirandés, de Segona B, va confirmar la sorpresa i va eliminar el Racing. A Santander, Munitis va avançar els locals però el Mirandés va aconseguir, de penal transformat per Pablo Infante, el gol del definitiu 1-1.