El Madrid torna a apel·lar a l'èpica per guanyar el Sevilla i mantenir-se a dos punts del Barça (1-0)

A falta de bon futbol, el Reial Madrid ha tornat a apel·lar a l'èpica per mantenir el pols amb el Barça. Sense Xabi Alonso, sancionat, els blancs han suat de valent per derrotar per la mínima un poruc Sevilla al Bernabéu i han acabat sumant tres punts vitals per seguir a només dos del liderat. Amb empat a zero en el marcador, el Madrid s'ha quedat amb deu per l'expulsió de Ricardo Carvalho però la inferioritat numèrica ha esperonat els homes de Mourinho. Di María, a falta de 15 minuts per al final, ha fet el gol salvador per als madridistes, que han celebrat la victòria com si haguessin guanyat la Champions.

Poc abans de començar el partit, Iker Casillas ha ofert al Bernabéu el guant d'or com a millor porter del passat Mundial. En un dels pitjors partits del Reial Madrid aquesta temporada, Cristiano Ronaldo no ha pogut marcar aquesta vegada ni de falta. Sense Xabi Alonso i Marcelo, tots dos sancionats, el joc de l'equip de Mourinho ha estat poc fluid i sense gaire profunditat, i Benzema ha tornat a desaprofitar una bona ocasió per reivindicar-se.

El conjunt de Gregorio Manzano ha donat un bon ensurt a l'afició madridista en un llançament de córner que ha rematat Escudé a fora per poc. La rèplica per als madridistes l'ha donat Di María, amb un xut que ha desviat amb problemes Palop. Poc després, hi ha una de les moltes jugades polèmiques. Ricardo Carvalho, que era l'últim defensa, ha fet falta a Negredo, però l'àrbitre Clos Gómez ha castigat el portuguès només amb targeta groga.

Aquesta acció ha encès els ànims entre els integrants de les dues banquetes. Després de l'última jugada de la primera part, un xut de falta de Romaric que ha desviat Casillas, la tensió entre els dos bàndols s'ha traduït en una picabaralla lamentable, i que s'ha acabat amb una empenta de l'entrenador de porters del Madrid al delegat de camp del Bernabéu, que ha anat per terra.

Di María salva els mobles

A la segona part, els blancs s'han trobat amb un regal de Nadal anticipat, quan un exmadridista, Negredo, ha fallat estrepitosament davant de Casillas. Una piscina de Di María li ha valgut una targeta groga i l'esbroncada terrible de Palop. Els locals han dirigit les ires al col·legiat quan en el minut 63 ha expulsat per doble amonestació Carvalho per donar un cop de colze a Negredo. Mourinho, com de costum, ha protestat enèrgicament i també quan ha demanat un penal d'Escudé a Granero.

El Sevilla no ha aprofitat la superioritat numèrica i ha sortit derrotat com a conseqüència d'una jugada en el minut 77, que ha començat Özil i que ha culminat Di María, en sorprendre amb una genialitat Palop. El gol ha tret de polleguera els andalusos, que han acabat també amb deu jugadors, per una puntada de peu de Dabo sobre l'autor del gol madridista. El Madrid, tot i patir moltíssim, ha salvat els mobles i es manté a dos punts del Barça a la classificació.