futbol

El Madrid supera un contemplatiu Celta i es posa a 8 del Barça (2-0)

Els d'Ancelotti aprofiten la inèrcia positiva de la Champions per posar pressió als de Xavi abans de la visita de l'Atlètic

Redacció Esport3Actualitzat
  • El Madrid ha saltat al Bernabéu amb la tranquil·litat de la classificació per a les semifinals de la Champions, on els espera el City de Guardiola.
  • Un contemplatiu Celta ha cedit el protagonisme als blancs, que han tingut trams de possessió del 70%, una situació de joc no gaire habitual en els partits dels d'Ancelotti.
  • Tot i el domini, al Madrid li ha costat materialitzar les ocasions, però quan ho ha fet, ha resolt el partit aprofitant la baixada de tensió del rival abans i després del descans.
  • Si el primer gol d'Asensio ha arribat tres minuts abans d'acabar la primera meitat, al 42, el segon de Militao ho ha fet quan n'havien passat tres des de la represa del joc.
  • L'1 d'abril el Barça guanyava a Elx i es distanciava a 15 punts dels blancs, amb un partit més per als culers. 22 dies més tard, s'apropen a 8, i ara els que tenen un partit més són els merengues. Continua sent una distància àmplia, però demostra que els madridistes no tiren la tovallola i posen pressió als de Xavi abans de la visita de l'Atlètic.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut