Dues jugadores es disputen una pilota
El Llevant Les Planes té dos punts de marge per sobre del descens (Llevant les Planes)
Primera Divisió

El Llevant Les Planes agafa vida enviant l'Sporting Huelva a segona (1-2)

Les de Sant Joan Despí han guanyat per 1 a 2 el cuer de la categoria, l'Sporting Huelva, que amb la derrota ha baixat de manera matemàtica a la categoria de plata. La victòria permet a les de Ferran Cabello sortir del descens.

El Llevant Les Planes ha sortit de Huelva amb tres punts que poden valdre una permanència. Tot i que el partit ha arribat amb empat a zero al descans, les de Ferran Cabello han buscat de manera més insitent la porteria al segon temps. En el 61, Mersnik ha evitat el gol de Jessica Martínez després d'una deixada d'Uribe. Un minut després, Lahmari ha avançat les de Sant Joan Despí al marcador. Irina ha deixat passar la centrada de Chebbak i Anissa ha rematat a plaer.

En el 76, Laura Martínez que havia entrat a l'inici de la segona part, ha fet el segon. La jugadora no ha desistit en perseguir la pilota per acabar marcant el gol. Laura Martínez, però, també ha estat protagonista en cometre penal en el 87. Patri Ojeda, des dels onze metres, ha transformat la pena màxima tot i que la portera Cáceres ha estat a punt d'evitar-li el xut.

Les de Ferran Cabello han aconseguit endur-se els tres punts de Huelva, trencar amb 17 jornades sense guanyar i, amb 23 punts, sortir de la zona de descens. Quan falten quatre jornades per al final de la Lliga, el Llevant Les Planes té dos punts de marge per sobre del descens