La presidenta del Llagostera, Isabel Tarragó.
La presidenta del Llagostera, Isabel Tarragó.
Futbol

El Llagostera, pendent de qui dirigirà l'equip a 2a A, veu Montilivi com l'opció lògica per jugar-hi

El Llagostera és nou conjunt de Segona A, però a hores d'ara encara no sap a quin camp jugarà, i ni tan sols si Oriol Alsina continuarà al club blaugrana, donat que també té contracte com a director esportiu del Girona. Alsina ha assegurat al "Gol a gol" que es deu al Girona, on li queden tres anys de contracte. Pel que fa al camp, l'opció que té més números és Montilivi

Actualitzat

El Llagostera és nou conjunt de Segona A, però a hores d'ara encara no sap a quin camp jugarà, i ni tan sols si Oriol Alsina continuarà al club blaugrana, donat que també té contracte com a director esportiu del Girona. Alsina ha assegurat al "Gol a gol" que es deu al Girona, on li queden tres anys de contracte.

Pel que fa al camp, l'opció que té més números és Montilivi. Així ho ha assegurat la presidenta, Isabel Tarragó, que ha explicat a TV3 que el més lògic seria que el Llagostera jugués a Montilivi perquè ja hi acull el Girona i està condicionat per a la categoria de plata. Tot i això, Tarragó ha apuntat que encara falta parlar-ne amb les parts implicades.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut