Unai Etxebarria ha estat acomiadat per lluir una samarreta de suport als joves presos d'Altsasu
Futbol

El Granada acomiada Unai Etxebarria després de donar suport als presos d'Altsasu

El porter basc, de 23 anys i format al planter de l'Athletic, no seguirà a la disciplina del conjunt andalús, que li va obrir un expedient arran d'aquesta polèmica

David CarballoActualitzat

Unai Etxebarria ha deixat de ser porter del Granada després d'arribar a un acord per a la rescissió del seu contracte, segons avança l'Ideal. El porter basc, de 23 anys i format al planter de l'Athletic de Bilbao, no seguirà a la disciplina del conjunt andalús després de protagonitzar un polèmic incident durant la celebració per la històrica classificació per a la Lliga Europa. 

Etxebarria va mostrar una samarreta de suport als vuit joves presos d'Altsasu, condemnats per l'agressió a dos guàrdies civils i les seves parelles en un bar de la població navarresa. La denúncia del portaveu de VoxX a l'Ajuntament de Granada, Onofre Miralles, va provocar que el Granada li obrís un expedient que finalment ha acabat amb la rescissió del contracte del porter basc. Arran d'aquest episodi, Etxebarria es va veure obligat a tancar el seu compte de Twitter per les amenaces rebudes d'aficionats i grups d'extrema dreta que estaven en contra de la seva reivindicació.

Tot i aquest incident, des del Granada asseguren que la decisió s'ha pres només per motius esportius, després que Etxebarria perdés protagonisme al filial del club andalús per l'arribada del portuguès Andorinha. Malgrat això, l'obertura de l'expedient disciplinari ha acabat provocant l'acomiadament del porter basc.

Anar al contingut