El Getafe deixa escapar viu l'Osca en l'anada de la primera eliminatòria de la fase d'ascens a Primera (2-2)

El conjunt madrileny s'ha avançat amb dos gols de Jorge Molina, però, en l'últim quart d'hora, els locals han empatat per mitjà de Vinicius Araujo i José Camacho

El Getafe ha deixat escapar una gran oportunitat per deixar sentenciada la primera eliminatòria del "play-off" d'ascens a Primera Divisió. El conjunt madrileny ha empatat a dos en el partit d'anada disputat a El Alcoraz, un bon resultat, però no ha rematat la feina contra un Osca capaç d'igualar dos gols en contra en l'últim quart d'hora.

Després d'una primera part sense gols, en la represa, el Getafe s'ha avançat amb un gol de penal de Jorge Molina en el minut 51. El mateix davanter de l'equip visitant també ha fet el segon en el minut 75 i, quan semblava que el partit i l'eliminatòria estaven sentenciats, l'Osca ha reaccionat per salvar els mobles. En el 76, Vinicius Araujo ha reduït distàncies i, en el minut 94, José Camacho ha establert un agònic empat que dona vida al seu equip de cara a la tornada al Coliseum Alfonso Pérez.