Els fitxatges del BM Granollers, Tarcísio Freitas i Andrés Moyano
Els fitxatges del BM Granollers, Tarcísio Freitas i Andrés Moyano
Handbol

El Granollers d'handbol tanca dos jugadors per a la temporada vinent

El club incorporarà jugadors amb experiència contrastada a la Lliga Asobal i que arribaran sense haver de pagar traspàs

Redacció Esport3Actualitzat

Diumenge, l'equip entrenat per Antonio Rama derrotava el BM Logronyo (30-28) i accedia a la tercera posició. Falten dues jornades per acabar la Lliga i la fase final de la Copa del Rei, però el Granollers ja està planificant la temporada que ve. Un repte difícil per la marxa de jugadors importants com Faruk Yusuf (Llemotges) i Bruno Reguart (Stuttgart).

Un parell de fitxatges confirmats

No només s'ha apostat pels joves, sinó que tenen tancades les incorporacions de dos jugadors de la Lliga Asobal. Tots dos arribarien lliures al Vallès Oriental. El primer, Tarcísio Freitas. El defensa brasiler del Recoletas At. Valladolid abandonaria Pucela tres anys després. Actualment, és el segon màxim golejador de l'equip (3,36 gols per partit) i el quart millor passador (46 assistències).

L'altra incorporació, encara que no és oficial, és la de l'internacional hispanoargentí Andrés Moyano, del Viveros Herol BM Nava, l'equip revelació d'aquesta temporada. Moyano marxa de Castella i Lleó quatre temporades després d'arribar-hi procedent del Teucro gallec.

Prèviament, quan va fer el salt de l'handbol argentí a l'europeu, el primer equip on va jugar va ser el Sant Quirze. Moyano és el tercer màxim golejador del seu equip (amb una mitjana de 3,39 gols per partit).

Està previst que tots dos es comprometin per dues temporades amb el Fraikin BM Granollers.

Anar al contingut