Recull d'imatges de Justin Kluivert, a l'esquerra en el seu debut, i el seu pare (Reuters i EFE)
Futbol internacional

El fill de Patrick Kluivert debuta al primer equip de l'Ajax amb 17 anys

El jove futbolista holandès va substituir Amin Younes en el minut 39 del partit que enfrontava l'equip d'Amsterdam contra el Zwolle

Marc BéjarActualitzat

L'Ajax torna a tenir un Kluivert a les seves files. Es tracta de Justin, fill de l'exdavanter del Barça, l'Ajax i el MiIan, entre altres equips de l'elit europea. El futbolista, de només 17 anys, va debutar oficialment amb el conjunt d'Amsterdam aquest diumenge en la victòria al camp del Zwolle (1-3). Amb el 45 a l'esquena, l'extrem dretà va subsituir Amin Younes en el minut 39 de partit.

Amb aquesta fita de precocitat, el jove holandès fa un pas més en la seva progressió meteòrica. Després d'arribar l'any 2007 al club, Justin Kluivert forma part del filial des de la tardor passada, quan amb només 16 anys va firmar el seu primer contracte professional. Les seves bones actuacions a l'Ajax B li han permès fer el salt al primer equip.

El seu debut iguala l'efemèride de la família Blind, quan Daley, actual jugador del Manchester United, va emular el seu pare, Danny, vestint la samarreta de l'Ajax. Patrick Kluivert, actual secretari tècnic del PSG, no va trigar a reaccionar a la notícia a través d'un missatge a les xarxes socials en què es mostra orgullós del seu hereu més directe.

 

Anar al contingut