El clàssic de Champions tindrà un mosaic històric a favor de la igualtat
Les grades del Camp Nou es vestiran de gala amb un mosaic de suport a l'equip (www.fcbarcelona.cat)
Barça

El clàssic de Champions tindrà un mosaic històric a favor de la igualtat

El Barça ha ideat un mosaic per al clàssic de Champions, que serà un altaveu per reivindicar l'empoderament de la dona

Redacció Esport3Actualitzat

El Barça vol aprofitar la cita al Camp Nou del Barça a la Champions per llançar al món un missatge global a favor de la igualtat.

L'històric partit del Barça femení al Camp Nou lluirà una escenografia pròpia de les grans nits fins ara reservades al primer equip masculí. L'estadi del Barça tindrà un mosaic que vol esdevenir un altaveu per llançar al món un missatge reivindicatiu a favor de la igualtat, un manifest que tindrà un important impacte en un Camp Nou que registrarà una elevada assistència.

El partit entre el Barça i el Reial Madrid decidirà quin dels dos equips passa a semifinals de la UEFA Women's Champions League. Les blaugranes tenen l'eliminatòria encarada després de vèncer 1 a 3 a Madrid. Alhora, el club blaugrana té un altre repte: batre un rècord d'assistència.

El missatge "More than empowerment" ("Més que empoderament") s'ubicarà al lateral i es complementarà amb dos símbols de la dona en cada un dels gols. Serà el primer mosaic del futbol femení al Camp Nou, seguint una tradició que acaba de complir 30 anys. Des del 1992, l'afició culer ha aixecat un total de 77 mosaics.

Anar al contingut