Futbol Sala

El Catgas Energia comença la Lliga amb un empat a casa contra el Cartagena (4-4)

Un partit ple d'emoció i gols per obrir la Lliga

El Catgas Energia ha obert la seva participació al campionat de Lliga 2017-18 amb un empat a casa davant del Cartagena (4-4), en un partit amb una segona meitat trepidant i plena de gols. Una pilota perduda per Ximbinha ha permès al visitant Juanpi fer el primer gol de la nit en el minut 2. Nou minuts més tard, una recuperació de Mario ha donat pas a l'empat dels colomencs. En el minut 16, Ari Santos ha fet per al Catgas el 2 a 1 amb què s'ha tancat la primera meitat.

En la represa s'han vist 3 gols en només un minut, el 27. En una jugada d'estratègia, el Cartagena ha anotat l'empat a . Mario López ha tornat a avançar l'equip català i Drahovsky, amb un xut espectacular, empatava novament, ara a 3. En el minut 35, Pol Pacheco aconseguia el 4 a 3, però, pocs segons després, en el 36, Fran Fernández establia el definitiu empat a 4.