El Brasil es passeja davant els Estats Units (3-0) i posa peu i mig a les semis de la Copa Confederacions

El Brasil ha guanyat amb comoditat els Estats Units per 3-0 i i ha posat peu i mig a les semifinals de la Copa Confederacions. Els de Dunga han tingut un partit plàcid i, abans del minut 20, ja dominaven per 2-0 amb dianes de Felipe Melo i Robinho. Qualsevol esperança dels nord-americans s'ha esvaït al 57 quan l'àrbitre ha expulsat Kljestan. Poc després, Maicon ha culminat una bona jugada col·lectiva i ha segellat el triomf de la "canarinha".

El Brasil ha enfilat el camí de la victòria ben aviat. Així, en el minut 7, una centrada de Maicon l'ha rematat al fons de la xarxa Felipe Melo. Era l'un a zero. El segon gol dels homes de Dunga ha arribat en el minut 20, quan, després d'una acció entre Kaká i Ramires, la pilota ha arribat als peus de Robinho, que ha culminat un gran contracop dels brasilers. El jugador del Manchester City i candidat a vestir-se de blaugrana ha fet el dos a zero. Un protagonisme que no ha tingut la nova estrella brasilera madridista, Kaká.

El panorama per als nord-americans s'ha complicat encara més quan, faltant mitja hora per acabar-se el partiti, Kljestan ha vist la vermella directa per una dura entrada a Ramires. Amb un home més, els brasilers han arrodonit la victòria amb el 3 a 0. Una gran jugada que ha començat Maicon i que el mateix lateral de l'Inter ha enviat, amb un potent xut, al fons de la porteria dels Estats Units. Amb aquest clar marcador, els homes de Dunga s'han relaxat una mica i els nord-americans han enviat dues pilotes al travesser. Primer, amb un xut de Feilhaber i, posteriorment, amb una rematada de cap de Casey. Però sense conseqüències per a la porteria de Júlio César. Ara, el Brasil es jugarà el primer lloc de grup amb Itàlia, diumenge que ve.