Barça

El Barça visita el camp del Getafe, líder sorprenent de la Lliga

El Barça fa aquest dissabte un viatge d'anada i tornada el mateix dia a Getafe per disputar-hi el segon partit de Lliga de la temporada. Els blaugrana visiten el Coliseum Alfonso Pérez (18 h) amb les novetats de Txigrinski, que s'estrena amb el seu nou equip, i també d'Andrés Iniesta, recuperat de la seva lesió. Tot i que no és novetat a la convocatòria, Pep Guardiola també estarà molt pendent de l'estat anímic d'una de les peces clau de l'equip, Leo Messi, que mira d'aïllar-se de la mala experiència amb l'Argentina.

Actualitzat
Tres mesos després, Andrés Iniesta torna a una convocatòria del Barça, un cop recuperat de la seva lesió. El manxec no havia jugat cap partit des de la final de la Champions, el 27 de maig, i ho podria fer aquest dissabte al camp del Getafe. A la llista de convocats, també hi és Txigrinski, i, per descomptat, Dani Alves i Messi. Pep Guardiola ja té clar que haurà de treballar per recuperar anímicament el crac argentí, després dels mals resultats de la seva selecció. A l'onze inicial hi podria haver més d'una sorpresa, ja que aquest dimecres comença la Lliga de Campions i el primer partit es contra l'Inter de Samuel Eto'o.

Per la seva banda, el Getafe arriba al partit com a líder sorprenent de la Lliga i amb Soldado com a "pichichi". Els de Míchel es troben en un bon moment, ja que han encadenat 15 partits consecutius sense perdre entre Lliga i pretemporada, i esperen donar la sorpresa davant un Barça que els últims anys ha hagut de suar de valent per treure bons resultats al Coliseum.

NOTÍCIES RELACIONADES
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut