Barça

El Barça treballa en les cessions de Martín Cáceres a la Juventus i de Hleb a l'Stuttgart

Un any ha durat l'enamorament de Guardiola cap a Aleksander Hleb. El bielorús va arribar de l'Arsenal a canvi de 15 milions d'euros, però no s'ha adaptat a l'equip. Cap gol i molts problemes. Se'n va cedit a l'Stuttgart, equip en el qual ja va jugar, amb molt d'èxit, del 2000 al 2005. L'equip alemany en pagarà sencera la fitxa, que és de 4 milions d'euros. També marxa cedit Martín Cáceres. El club va arriscar pagant 16 milions d'euros al Vila-real per un jugador jove, però el nivell dels seus companys no li ha permès jugar. Davant d'aquestes sortides el Barça ha de fitxar. El nom propi d'avui és el defensa ucraïnès del Xakhtar Donetsk Dmitro Txigrinski.

Actualitzat
Cáceres va ser expulsat a Mallorca en la famosa semifinal de Copa que va permetre a Pinto guanyar-se el cor dels culers amb aquell penal aturat que va possibilitar l'accés del Barça a la final contra l'Athletic. Cáceres marxa a la Juventus de Torí, on farà parella de centrals amb Cannavaro.

Davant d'aquestes sortides el Barça ha de fitxar. El nom propi d'avui és el defensa ucraïnès Dmitro Txigrinski. A les 7 d'aquest vespre el seu equip, el Xakhtar Donetsk, juga partit de Lliga de Campions. Si Txigrinski juga, adéu al fitxatge. Si no, demà tindrem un nou capítol d'aquest defensa central de 22 anys que tant agrada a Pep Guardiola.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut