Barça

El Barça ja és a Los Angeles, on començarà la ja tradicional gira americana

El Barça ja és a Los Angeles, on començarà la ja tradicional gira americana. L'equip de Josep Guardiola s'hi estarà dotze dies i disputarà tres partits: dissabte jugarà davant l'equip de David Beckham, Los Angeles Galaxy; d'aquí just a una setmana s'enfrontarà amb el Seattle Sounders i el dissabte 8 d'agost jugarà contra el Chivas de Guadalajara. El club blaugrana combinarà la preparació del primer equip amb tota una sèrie de compromisos promocionals, publicitaris i socials. Guardiola s'ha emportat 26 futbolistes, entre ells quatre del filial: Jeffren, Muniesa, Fontàs i Jonathan dos Santos. També s'hi ha desplaçat Zlatan Ibrahimovic, tot i que no podrà jugar per lesió fins al Gamper.

Actualitzat
22.000 quilòmetres, dotze dies, tres ciutats (Los Angeles, Seattle i San Francisco), tres amistosos, uns quants actes socials i 26 futbolistes desplaçats són els números de la gira del Barça per la costa oest dels Estats Units que ha començat avui. Unes 160 persones, entre elles 10 directius i amb el president Joan Laporta al capdavant, han viatjat amb l'expedició oficial. Tres aturades pel camí, la primera d'aquestes: Los Angeles, després de dotze hores de vol.

També ha viatjat Zlatan Ibrahimovic, el flamant fitxatge del Barça, però ho farà per conèixer les dinàmiques de l'equip, ja que no podrà jugar ni un sol minut a causa de l'operació en el canell a la qual es va sotmetre dimarts.

Ibrahimovic és un dels 26 futbolistes que han viatjat. L'expedició la completen Valdés, Pinto, Jorquera, Puyol, Alves, Víctor Sánchez, Piqué, Márquez, Henrique, Abidal, Maxwell, Xavi, Touré, Keita, Busquets, Gudjohnsen, Iniesta, Henry, Pedro, Messi i Bojan, a més del lesionat Ibrahimovic i dels futbolistes del filial Muniesa, Fontàs, Jonathan dos Santos i Jeffren.

El Barça jugarà tres partits. El primer a Los Angeles, contra els Galaxy (1 d'agost), el segon, el 5 d'agost a Seattle Sounders i el tercer, davant del Chivas Guadalajara el 8 d'agost, a San Francisco.

Entre un partit i un altre, el Barça presentarà un acte de promoció amb Nike (Los Angeles), presentarà la seva iniciativa en el projecte "Malaria No More", la seva aliança estratègica amb Unicef i una part de l'expedició visitarà la seu central i la casa del futur de Microsoft.

L'equip tornarà a Barcelona el 9 d'agost. El primer compromís oficial arribarà diumenge 16 amb l'anada de la Supercopa contra l'Athletic a San Mamés, el 19 debutarà Zlatan Ibrahimovic en el Trofeu Joan Gamper (davant el Manchester City), el 23 d'agost es jugarà la volta de la Supercopa d'Espanya.

El 28 d'agost, el Barça es mesurarà al Xakhtar Donetsk a la final de la Supercopa d'Europa, i tres dies després l'equip de Pep Guardiola debutarà a la Lliga a casa i contra l'Sporting de Gijón.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut