Actualitat blaugrana

El Barça torna als entrenaments després de la derrota al Bernabéu, la segona en cinc dies

La setmana va començar amb un Barça reforçat anímicament i s'ha acabat amb un equip qüestionat de cara al gol. La prioritat és recuperar Ronaldinho, al qual Rijkaard donarà descans, segurament, els dos pròxims partits. De moment, el brasiler s'ha exercitat avui al gimnàs al marge dels seus companys. Qui no hi serà en els dos propers partits de Copa, però per lesió, serà Messi. El jugador argentí té un esquinç al turmell per una trepitjada que li va fer el madridista Emersson.

Actualitzat

La plantilla blaugrana va arribar a quarts de quatre de la matinada, després de perdre al Bernabéu per 2-0, amb cares de cansament i de preocupació perquè l'equip ja fa dos partits consecutius que no marca. Uns trenta aficionats esperaven l'equip, entre algun aplaudiment i paraules d'ànim. Tot i la derrota, encara són líders, amb només una derrota en set jornades, però han de trobar urgentment solucions si volen tornar a ser l'equip que va meravellar el món la temporada passada.

L'objectiu ara és que Ronaldinho es posi en forma. Seguirà un pla físic individual i no jugarà els pròxims dos partits. Messi tampoc jugarà dimecres la Copa ni diumenge contra el Recre. La culpa la té un esquinç al turmell per una trepitjada del madridista Emersson.

Els preparadors físics Albert Roca i Paco Seirul·lo tindran protagonisme en els pròxims dies. A banda de Ronaldinho, altres jugadors seguiran un pla físic individual i descansaran en el doble compromís d'aquesta setmana. Tot per arribar a punt contra el Chelsea.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut