Oriol Romeu té opcions de tornar al Barça (EFE)
Barça

El Barça tempteja Oriol Romeu per ocupar la posició de migcentre

El jugador del Girona es converteix en una alternativa per ocupar el buit que deixa Sergio Busquets

Xavi LemusActualitzat

Durant els 15 anys de Sergio Busquets al primer equip del Barça, molts van ser els futbolistes que es van fitxar o que es van anar formant a les categories inferiors del club per rellevar-lo. Tots van acabar havent-se de buscar un futur lluny del Camp Nou. Un d'ells és Oriol Romeu, 3 anys més jove que el de Badia, que es va consolidar al filial blaugrana -va arribar a ser conegut amb el sobrenom de "La Roca del Mini" -però no va tenir continuïtat a l'hora de fer el salt al primer equip. 

Exclusiva Onze: 

Romeu, de 31 anys, ha passat el gruix de la seva carrera a la Premier League anglesa, on es va fer indispensable al Southampton, però l'estiu passat es va comprometre amb el Girona. A Montilivi, ha donat autèntiques lliçons com a migcentre defensiu. Indispensable per a Míchel, ha jugat 34 partits, marcant 2 gols

Un pla B

A la llista de desitjos de Xavi inicialment hi havia noms com el de Martín Zubimendi o el de Joshua Kimmich, però tant el cost econòmic com la poca voluntat dels jugadors de deixar la Reial Societat i el Bayern de Munic, respectivament, fa que aquestes opcions siguin, ara per ara, complicades. 

El Barça comença a veure Romeu com a alternativa, segons ha pogut saber TV3. El jugador d'Ulldecona té una clàusula de sortida del Girona al voltant dels 5 milions d'euros. El seu fitxatge, doncs, no seria costós econòmicament per a un Barça limitat en aquest sentit.  

Romeu no és l'única opció real del Barça ni possiblement tampoc la prioritària en aquests moments, però ha tornat al radar de l'equip blaugrana. Altres noms que sonen en aquest moment són l'internacional croat de l'Inter Marcelo Brozovic, temptat per una suculenta oferta del futbol saudita, i també Dani Parejo, actualment al Vila-real. Però el fitxatge d'un migcentre no serà imminent i el desenllaç pot trigar a arribar. Abans, és imprescindible que hi hagi sortides.   

    

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut