Barça

El Barça té la primera oportunitat per proclamar-se campió de Lliga i aixecar els ànims després del desastre a Munic

Aquest divendres a la tarda la plantilla del Barça es tornarà a entrenar, mirant de tornar-se a centrar en la Lliga. Després del desastre a Munic, sentenciar el títol de Lliga seria una manera efectiva d'aixecar els ànims, però, perquè això passi, els blaugrana han de guanyar dissabte al camp de l'Athletic Club i el Reial Madrid hauria de perdre al Calderón en el derbi madrileny. Abans de l'entrenament, es viurà el retorn de Tito Vilanova en una sala de premsa des de la seva reincorporació al club blaugrana.

Actualitzat
Aquest divendres a la tarda la plantilla del Barça es tornarà a entrenar, mirant de tornar-se a centrar en la Lliga. Després del desastre a Munic, sentenciar el títol de Lliga seria una manera efectiva d'aixecar els ànims, però, perquè això passi, els blaugrana han de guanyar dissabte al camp de l'Athletic Club i el Reial Madrid hauria de perdre al Calderón en el derbi madrileny.

Abans de l'entrenament, es viurà el retorn de Tito Vilanova en una sala de premsa des de la seva reincorporació al club blaugrana i que Esport3 oferirà en directe a partir de les 15.30.

El Barça, guardonat amb un Premi Nacional de l'Esport

El FC Barcelona ha estat premiat amb un dels Premis Nacionals de l'Esport 2012 atorgats pel Consell Superior de d'Esports. Concretament, ha rebut la Copa Stadium, que distingeix la persona o entitat que hagi destacat per la seva especial contribució durant l'any en tasques de promoció i foment de l'esport.

Altres guardonats pel CSD han estat els medallistes olímpics Joel González i Marina Alabau, el futbolista de l'Atlètic de Madrid, Radamel Falcao o el València Bàsquet.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut