Tito Vilanova durant una roda de premsa.
Barça

Tito Vilanova reapareix avui davant la premsa, en la prèvia Athletic-Barça

L'entrenador del F. C. Barcelona reapareixerà a la sala de premsa, avui a les 15.30, amb motiu de la prèvia Athletic Club-Barça, després de mesos sense comparèixer davant els mitjans a causa del tractament rebut contra el tumor, ha informat el club català. El conjunt blaugrana està gaudint d'un dia de festa.

Actualitzat
L'entrenador del F. C. Barcelona, Francesc "Tito" Vilanova, reapareixerà a la sala de premsa a les 15.30 hores amb motiu de la prèvia Athletic Club-Barça, després de mesos sense comparèixer davant els mitjans a causa del tractament rebut contra el tumor, ha informat el club català.

Fa unes quantes setmanes, Vilanova es va reincorporar al dia a dia del Barça després de tornar de Nova York, on es va estar tractant d'un tumor, però el club va mantenir un dels seus ajudants, Jordi Roura, en la primera línia mediàtica, abans i després dels partits, malgrat que com a titular ja dirigia tant els entrenaments com els partits des de la banqueta.

Coincidint amb el cop dur que va patir el Barcelona a Munic, on el conjunt català va perdre per 4-0 en l'anada de les semifinals de la Lliga de Campions, el tècnic farà un pas endavant a la sala de premsa, possiblement en el moment més delicat del club, malgrat que dissabte, al camp de l'Athletic, podria proclamar-se campió de Lliga si guanya el seu partit i el Madrid perd el seu.

La situació de l'equip barcelonista, les expectatives a la Lliga de Campions després del cop a Munic i també el seu futur al club, així com el d'alguns jugadors, seran els assumptes estrella de la compareixença de l'entrenador blaugrana.
 
Abans de la presència de Vilanova divendres davant els mitjans, Andrés Iniesta serà el jugador que atendrà els informadors després de l'entrenament de dijous, ja que avui el conjunt blaugrana està gaudint d'un dia de festa.
Anar al contingut