Barça

El Barça perd dos punts després d'un empat a res contra el Getafe (0-0)

Dos pals consecutius de Raphinha i Balde, el millor bagatge ofensiu dels blaugranes, que no marquen per tercer partit seguit

Redacció Esport3Actualitzat
  • Balde, extrem esquerre, i Alba, lateral esquerre, han estat les principals novetats de l'onze de Xavi. L'exblaugrana Munir ha donat el primer avís de perill del Getafe amb un cop de cap ajustat al pal al minut 4.
  • Sergi Roberto s'ha retirat lesionat al minut 16 amb una punxada muscular a la cuixa esquerra. Eric Garcia ha entrat en el seu lloc al lateral dret, tot i que després ha permutat la seva posició amb Kounde.
  • Dos xuts al pal consecutius de Raphinha i Balde gairebé obren el marcador al minut 25 en la primera arribada clara dels blaugranes a la primera part. Al límit del descans, Lewandowski amb el cap ha fet lluir el porter local.
  • El davanter polonès ha tornat a fregar el gol al minut 56 novament amb el cap en una rematada lleugerament desviada. Ferran i Ansu Fati han substituït Alba i Kessie al minut 68 per buscar més profunditat.
  • Soria ha evitat la diana de Raphinha en un esplèndid tir exterior del brasiler al minut 75. Ni Gavi ni Balde tampoc han pogut marcar en una situació semblant.
  • Borja Mayoral gairebé dona els tres punts del Getafe després d'aprofitar un regal d'Araujo en un contraatac letal dels madrilenys al minut 87. L'empat a zero final deixa el Barça líder amb 11 punts d'avantatge sobre el Reial Madrid.

 

El minut a minut del partit

 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut