Barça

El Barça inicia la segona setmana d'entrenaments amb la novetat d'Abidal

El Barça ha començat aquest matí la segona setmana de la pretemporada. Aquesta setmana els barcelonistes disputaran el primer partit de preparació a Oslo, davant el Valerenga. Aquest dilluns, novament jornada doble, amb entrenament al matí i a la tarda. La principal novetat del dia és la d'Éric Abidal, que és el primer dels internacionals que torna a la feina després del Mundial (França va caure ben aviat a Sud-àfrica, a la fase de grups). El lateral francès ha realitzat la revisió mèdica pertinent i ja s'entrenarà amb els seus companys en la sessió de la tarda, a les set.

Actualitzat
Ha parlat Maxwell
El jugador citat en roda de premsa aquest matí ha estat el lateral brasiler Maxwell, que s'ha referit a les espines que han quedat clavades en la plantilla després de l'eliminació a les semifinals de la Champions la temporada passada. El brasiler ha expressat que la plantilla sent que està en deute amb l'afició, i que estan convençuts de fer les coses bé per arribar lluny a totes les competicions. Sobre Ibrahimovic, Maxwell ha destacat que suec està completament integrat al treball del grup i que, tot i els rumors que parlen de la seva marxa, es troba "motivat".

Els del planter volen guanyar-se un lloc
L'arribada de jugadors mundialistes significa que són els últims dies perquè els jugadors del planter puguin convèncer el tècnic. N'hi ha disset i és evident que tots no podran viatjar a Noruega ni anar a la gira de Corea i la Xina de l'agost. Aquests futbolistes són Oier, Miño, Masip, Dalmau, Sergi Gómez, Armando, Muniesa, Riverola, Ilie, Sergi Roberto, Tello, Benja, Jonathan Soriano, Nolito, Cuenca, Jonathan dos Santos i Edu Oriol.
Anar al contingut