El Barça farà un reconeixement a les campiones del món en la prèvia del Sevilla
Futbol

El Barça farà un reconeixement a les campiones del món en la prèvia del Sevilla

El club també idea un homenatge individual a Aitana Bonmatí com a millor jugadora de l'any a Europa

Redacció Esport3Actualitzat

Fins a nou jugadores blaugranes es van proclamar el 20 d'agost campiones del món amb la selecció espanyola. El Barça prepara un reconeixement per a elles aquest divendres abans del partit de Lliga de l'equip masculí contra el Sevilla a Montjuïc. Cata Coll, Irene Paredes, Aitana Bonmatí, Maria Pérez, Alèxia Putellas, Mariona Caldentey, Salma Paralluelo, el nou fitxatge Ona Batlle i Laia Codina, ara a l'Arsenal, van guanyar un Mundial les celebracions del qual s'han vist tacades pel cas Rubiales.

El club també ha ideat un reconeixement individual a Aitana Bonmatí pel premi de millor jugadora de l'any a Europa

Un cop passats els dos compromisos internacionals de la selecció espanyola contra Suècia i Suïssa, les jugadores blaugranes seran homenatjades pel seu club i podran rebre el reconeixement de l'afició del Barça.

El partit d'aquest divendres a les 21.00 h es preveu complicat pel que fa a mobilitat per la coincidència amb el concert al Palau Sant Jordi de Joaquín Sabina. La recomanació del club continua sent pujar a Montjuïc a peu o en transport públic, que reforçarà les seves línies.

Els espectadors culers hauran de sortir amb més temps per arribar a l'homenatge previ a Alèxia, Aitana i la resta d'internacionals que s'han erigit com a referents mundials a nivell esportiu i extraesportiu.

 

ARXIVAT A:
Mundial Femení
Anar al contingut