Aitana Bonmatí amb el premi després de la cerimònia
Aitana Bonmatí amb el premi després de la cerimònia (FCB)
Futbol

Aitana Bonmatí guanya el premi a millor jugadora de l'any a Europa

La blaugrana succeeix Alèxia Putellas com a jugadora més destacada del futbol europeu

Redacció Esport3Actualitzat

S'han complert els pronòstics. Aitana Bonmatí comença a recollir els fruits d'una temporada perfecta. La jugadora del Barça, MVP de la Champions i del Mundial, era la gran favorita per ser escollida millor jugadora de la UEFA, i no hi ha hagut sorpresa. Aitana formava part d'un trio de finalistes, al costat de la jugadora del Reial Madrid Olga Carmona, golejadora de la final del Mundial, i de l'australiana Sam Kerr, l'estrella del Chelsea

Aitana aixecant la copa de campiones de la Champions

El jurat, format pels entrenadors de l'última Champions, els de les seleccions de la UEFA i un col·lectiu de periodistes acreditats, ha votat massivament la jugadora de Sant Pere de Ribes. Aitana succeeix en el premi la seva companya al Barça Alèxia Putellas, guanyadora de les últimes dues edicions.

 

 Aquest pot ser el primer d'un seguit de reconeixements a la gran temporada que ha completat Aitana Bonmatí. Els pròxims poden ser la Pilota d'Or, al mes d'octubre, i el The Best, premi que atorga la FIFA i que es concedirà al mes de gener. 

 

 

En canvi, el guardó al millor entrenador del futbol femení no se l'ha endut Jonatan Giráldez, campió de la Champions, ni tampoc Jorge Vilda, campió del món, sinó que el premi ha recaigut en Sarina Wiegman, la neerlandesa que va portar la selecció d'Anglaterra a la final del Mundial.

 

ARXIVAT A:
Pilota d'OrAitana Bonmatí
Anar al contingut